Tervetuloa

Nätö II luokka Laajasalossa seikkailemassa

Takana on sateinen viikko, mutta sisältä treenitiloista löytyy paljon lämpöä ja aurinkoista energiaa. Treenitiloina meillä toimii:


VPK - Laajasalon vapaapalokunnan talo







Pääkoululla sijaitseva sali on myös hyvä paikka teatteritunneille. Iltapäiväkahvit saa helposti kipaistua alakerran ruokalasta ja luokasta avautuu näkymät meren rannalle (jos sinne ehtii jossain välissä kurkkia). 


Malmin palloiluhalli


Iso sali akrobatia tunneille, saa hyvin levitettyä kaikenlaiset patjat ja matot ympäri tilaa ja mahtuu riehumaan ja taiteilemaan.


Läsnäolo sanan kaikissa merkityksissä on erittäin tärkeää näyttelijäntyön opinnoissa. Luokassa kaikki näyttävät itsestään haavoittuvan puolen ja ovat tulleet antamaan itsestään enemmän kuin ovat alunperin ajatelleetkaan, luottamus ryhmän kesken on avain tähän kaikkeen. Paikallaolo on tärkeää. Jos jää pois tunnilta, menettää jotain mitä muu ryhmä on päässyt kokemaan ja kehittämään. Fyysisen paikallaolon lisäksi myös henkinen paikallaolo tarvitaan, pitää luottaa että muut luokkalaiset ovat henkisesti vastaanottamassa ja tukemassa kaikkea mitä tekee lavalla ja harjoituksissa. Emme ole koskaan valmiita näyttelijöitä, ja olemme tässä koulussa oppimassa. Tämä jos joku on paikka jossa voi turvallisessa ympäristössä antaa itsestään kaiken ja tutkia myös itseään ihmisenä ja näyttelijänä. Tämän vuoden teemana toimii harjoittelu, häpeä ja keskeneräisyyden sietäminen on iso asia mitä tulemme käsittelemään vuoden aikana. Esitämme vuoden aikana useita demoja, joissa avaamme yleisölle mitä olemme kunkin jakson aikana tehneet ja mitä aiheita käsitelleet. Emme siis valmista valmiita esityksiä vaan näytämme täysin keskeneräisiä teoksia. Koulu on alkanut nopeasti ja intensiivisesti ja ensimmäinen kakkosten demo odottelee jo nurkan takana, jännittävää mutta todella innostavaa!

Nätö II luokka Laajasalon hylätyillä huviloilla

Sarjan kuvauksissa avustamassa



VPK toimii myös hyvänä hengailupaikkana, ja sinne saa jäädä myös treenaamaan omia juttuja koulun jälkeen. Kuvissa odotellaan kuoron alkamista.



Annukka Lindqvist
Nätö II


Kommentit