Nätö II presents - lauludemot



LAULUDEMOT


Tänäkin syksynä me nätöt olemme saaneet nauttia niin yksin kuin pareittain saaduista laulutunneista sekä kuorosta. Laulutunneilla käytiin jokaiselle laulajalle tarvittavia teknisiä apuja läpi kuten esimerkiksi hengitystekniikkaa, pehmeän kitalaen aktivoimista ja kehon tukea laulamiseen. Näiden lisäksi olemme saaneet myös opetusta nuottien lukemiseen, mikä on ollut hyödyllistä kuorotunneilla.

Lauludemot hoidettiin tänä syksynä Zoom alustan välityksellä, ja kiitos Media-linjan opiskelijoiden, tunnelma oli aivan ihastuttava. Laulajat saivat nimittäin nähdä yleisön esityksensä ajan. Vuoroa odotimme pienryhmissä omissa tiloissamme, ja laulujärjestyksemme määräytyivät näiden ryhmien perusteella. Jotta esiintymistilanne oli rajoituksiin sopiva sekä turvallinen, emme valitettavasti päässeet esittämään meidän kuorobiisejämme, jotka olisivat olleet "Syksyn sävel" ja jouluinen yllätyslaulu! Sen sijaan saimme nauttia nykypäivän hittejä, vanhoja klassikoita ja musikaalisykermiä. 

Näihin kuviin ja tunnelmiin päättää Nätö 2 -linja tämän vuoden. Ollaan kuulolla ensi vuoden puolella, ja me toivotamme kaikille hyvää joulua!!

Kommentit