Vuoden aloitus: Leirikoulu Furuvikissä 2022


Ensimmäisellä kouluviikolla uudet nätöläiset tapasivat ensi kertaa. Viikko kului käytännön asioita oppien, tutustuen, leikkien sekä Suomenlinnassa seikkaillen. Seuraavalla viikolla päästiinkin jo asian äärelle, kun draamasalolaiset pakkasivat kimpsut ja kampsut ja lähtivät kohti Furuvikin huvilaa. 


Onko kuva otettu leirikoulun ensimmäisenä
vai viimeisenä päivänä?
Kuinka monta nätöläistä mahtuu yhteen keinuun?Neljä toiminnan täyteistä leirikoulupäivää vietettiin teltoissa yöpyen, saunakiuas sihisten, työpajoissa touhuten, keinussa kiikkuen ja ennen kaikkea uusiin luokkalaisiin tutustuen. Tuntui siltä, että lukuvuosi saatiin kunnolla käyntiin, kun ensimmäinen viikko meni enemmän itse opistoon tutustuessa. Tämän vuoden Furussa oli mahtavaa, että päästiin tutustumaan ja tekemään yhdessä koko porukalla etenkin, kun edellisinä vuosina luokat olivat joutuneet olemaan enemmän erillään pandemian takia. 
                                          
Viimeisen illan tunnelmia


Mietimme blogitiimin kanssa, että miten pystymme välittämään parhaiten kuluneen viikon tunnelmia. Mikä on paras tapa kuvata leirikoulufiiliksiä? Noh, kuvata leirikoulufiiliksiä. Tässä linkki videoon, jossa nätöläiset vastaavat kysymyksiin mitä eriskummallisimmin tavoin ➡ LeirikoulufiiliksiäOta seurantaan Draamasalon somet, joista pääset näkemään, miten lukuvuosi sujuu!


Instagram 

Facebook

Tiktok

Kommentit